Våra tjänster

Kommer du ihåg den gamla tidens vaktmästare? Han som hade koll, ställde upp i vått och torrt och som ordnade allt. Vi är ett fastighetsförvaltningsbolag som inte försöker krångla till det som redan är enkelt.

Hos oss har varje fastighet en egen vaktmästare eller serviceman, som tar ansvar för ditt hus. Vi håller i skötsel och drift, reparerar när det behövs och kommer med förslag på åtgärder som kan förbättra din fastighetsekonomi. Lämnar kostnadsförslag, hjälper till med myndighetskontakter, ordnar fram material, är arbetsledare och kan vara kontakten mellan alla aktörer i ditt hus. Vi ger dig gärna förslag på ett skräddarsytt serviceavtal som passar just din fastighet.

Fastighetsskötsel & drift

Varje hus har sitt behov. Vi kan ta hand om allt både på utsidan och insida av din fastighet. Vi har ett team av fackmän som jobbar kontinuerligt med fastighetsskötsel och underhåll och som kan rycka ut akut om olyckan är framme i ditt hus. Läs mer

Underhållsplanering

”1000-mila-service” för fastigheter Servar du ditt hus? En fastighet är som en bil och behöver servas kontinuerligt för att vara säker och för att förebygga kostsamma fel och skador. Läs mer

Driftoptimering

Konsten att tjäna pengar på sin fastighet. Elda inte för kråkorna – Optimera värme och ventilation Läs mer

Entreprenad & Byggservice

Vi hjälper gärna till om du ska bygga om eller anpassa din fastighet på något sätt. Vi utför projektering och byggledning av såväl små som stora reparations- och byggprojekt. Vi kan hjälpa dig med allt från ritningar och kostnadsförslag till att projektleda hela arbetet med rätt hantverkarteam.

Hyresgästkontakt

Låt dina hyresgäster ringa oss direkt istället för till dig. På så sätt minskar vi tiden från skada till färdig reparation och fastighetsägaren slipper vara telefonväxel.

Uthyrningsservice

Vi hjälper dig också gärna att finna nya och rätt hyresgäster till dina lokaler.